Meedoen als zelfstarter


Fijn dat je geïnteresseerd bent in een samenwerking met de Gebiedscoöperatie Westerkwartier.

Ben je ZZP-er, werkzoekende, in between jobs, zoek je een werkervarings- of een reintegratie-plek? Laat je dan binnen de GCWK inspireren en ontwikkel je eigen projecten. Je gaat als zelf-starter met de GCWK en haar partners op zoek naar een verdienmodel voor je plannen. Of misschien wil je gewoon werkervaring opdoen in een nieuwe omgeving.

We werken volgens het principe van co-creatie, waarin we gezamenlijk werken aan de oplossing van regionale uitdagingen. We gaan met je in gesprek over wat je komt ‘halen’ en ‘brengen’.  Lees ook het verhaal van onze collega Stephanie van der Hoeven.

We toetsen jouw idee aan de kennis- & innovatieagenda van de regio  en onze waardepropositie. We nodigen je vervolgens uit voor een kennismakingsgesprek waarin we gaan we onderzoeken in hoeverre we als partners bij elkaar passen. Raadpleeg alvast de checklist voor dit gesprek.

Onze ervaring is dat het tonen van interesse of het aanwezig zijn bij sessies onvoldoende is om een transitie succesvol door te voeren.  Als je echt onderdeel van de oplossing wilt worden, is eigenaarschap de belangrijkste succesfactor. Eigenaarschap ontstaat volgens ons wanneer werken vanuit gezamenlijke waarden wordt gecombineerd met persoonlijke ambitie (talenten, drijfveren, focus).

  • Welke competenties/ expertise breng je in
  • Welke rollen passen bij jouw ambitie
  • Welke aktiviteiten horen daarbij en hoeveel uren stel je beschikbaar
  • Welke aanvullende input wil je inbrengen

Wil je met ons in gesprek over je ambities? Vul dan onderstaand formulier in! We nemen dan snel contact met je op!

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]